Aktualitet

30 mjekët dhe infermierët shqiptarë të cilët u nisën pasditen e sotme drejt Italisë për të ndihmuar kolegët e tyre italianë në luftën kundër Covid-19, është mirëpritur më së miri nga Ministri i Jashtëm italian, Luigi Di Maio. Me anë të një videoje, ministri ka falenderuar Shqipërinë, e cila u solidarizua me popullin italian në këtë kohë ka të vështitë dhe të rëndë. “Dua të falenderoj ... Më shumë

Sociale


×